Poorten

Essex

i.php-2

Een klassiek en stijlvol ontwerp tekenen deze functionele poort. Ze is verkrijgbaar in tropisch hardhout of in verduurzaamde grenen, gecreosoteerd (bruin) of geïmpregneerd (groen). De Essex poort is verkrijgbaar in de maten variëren tussen 120 cm en 360 cm

Er kan gekozen worden voor om een enkele of een dubbele poort te plaatsen. Bij een dubbele poort is het ook mogelijk om verschillende poortmaten te combineren, zodat het niet alleen dagelijks functioneel wordt, maar ook voor jaarlijkse agrarische toepassingen (tractoren en andere machines).

Veehek

82815D7E-B5E7-488E-86D7-196C5046CBEF

Door het gigantische aanbod in maten (tot 5 meter breed) is een gegalvaniseerd veehek een interessante budgetvriendelijke oplossing.

Deze veehekken kan men hangen aan verschillende modellen poortpalen, hardhout of verduurzaamd (gecreosoteerd of geïmpregneerd).

Beaufort

i.php-3

Als u uw doorgang iets meer accent wenst de geven, is de Beaufort poort iets voor u Deze poort met uitstraling is te krijgen in hardhout of in verduurzaamde grenen, (geïmpregneerd). De maten variëren van 120 cm tot 360 cm.

Er kan gekozen worden voor om een enkele of een dubbele poort te plaatsen. Bij een dubbele poort is het ook mogelijk om verschillende poortmaten te combineren, zodat het niet alleen dagelijks functioneel wordt, maar ook voor jaarlijkse agrarische toepassingen.

Benieuwd naar onze modellen en of verduurzaming?

Contacteer ons

Heeft U vragen of belangstelling in onze producten of diensten,…

laat het ons weten en we nemen graag contact met U op

 
 

Bel ons

+32 475 68 15 38

Mail ons

Adres

Van Vlerken BVBA
Retiesebaan 260
2460  Kasterlee

 
 

Zie ook